وي در ادامه افزود: با بررسيهاي انجام شده تا کنون 600 نوع مؤسسه و کارگاه در بخش صنايع دستي، گردشگري و ميراث فرهنگي شناسايي شده است و استان مازندران با دارا بودن 30 رشته ميتواند با حمايت سازمان و همکاري جهاد دانشگاهي به مرحله اشتغالزايي و در آمدزايي در اين حوزه دست يابد.
اين مقام مسئول ادامه داد: طي آمارهاي اعلام شده، استان مازندران حدود سه هزار روستا دارد که با ايجاد حداقل سه کارگاه در هر روستا ميتوان 12 هزار کارگاه را ايجاد کرد، جذب حداقل 5 نفر در هر کارگاه نشاندهنده ظرفيت بالاي گنجايش اشتغال فارغ التحصيلان در اين بخش است.
حميدي با اشاره به سه اصل رضايتمندي کارکنان کيفيت خدمات و رضايتمندي مشتري عنوان کرد: در هر سه مرحله اشاره شده، نياز به کار گروهي و تيمي و همکاري و همدلي بين کارکنان سازمان و بخش خصوصي و جوامع است که ميتواند حرکتي آيندهساز در راستاي جذب منابع، توسعه استان و اشتغال پايدار باشد. البته در نظر داشته باشيم که مهمترين معضل در بخش بازار يابي است که قبل از آن نيز مشتري يابي، مشتري شناسي و مشتري نگهداري حتما بايد توجه شود و اين نياز به نيروهاي آموزش ديده جهت ارتقاي کيفيت خدمات خواهد داشت.
مدير کل اداره کار آفريني سازمان ميراث فرهنگي کشور در پايان گفت: يکي از اهداف طرح کار آفريني جهت ايجاد رقابت سالم بين کارکنان و ايجاد روحيه همبستگي بين بخشهاي دولتي و خصوصي، اجراي طرح کارآفرين سازمان هر سه ماه يکبار انجام ميشود که در پايان سال طي مراسمي از نخبگان کار آفرين تقدير ميشود.
گفتني است؛ در سايت اداره کار آفريني، هر فرد علاقه مند و کار آفرين ميتواند، طرح خود را در قالب ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري را در سايت مزبوردرج نمايدتا بعد از بررسي در صورت موافقت جهت ايجاد کارگاه مورد حمايت قرار گيرد و طرحي که نياز به تحقيق بيشتر داشته باشد با معرفي مشاور مورد پيگيري خواهد شد.
هدف اصلي اين سايت علاوه بر جذب نيروهاي خوش فکر و اهل انديشه، شناسايي موانع، چالشها، نقاط قوت و ضعف موجود و همچنين ايجاد خانه کار آفرينان است.
117/
انتهای پیام/